Ασυνήθιστη εικόνα δίχως άλλο…

Στην πόλη Λαντούντνο, στην Βόρεια Ουαλία, που είναι σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, τα κατσίκια έφυγαν από το βουνό και κατέβηκαν στην πόλη για να βρουν …τροφή.

Κι απ΄ότι φαίνεται στο βίντεο η επιδρομή τους στην πόλη έφερε αποτέλεσμα!

Tα κατσίκια …δεν χρειάστηκε να στείλουν sms ή να πάρουν άδεια για να μπουν στην έρημη πόλη. Μάλιστα, οι κάτοικοι τα είδαν να τρώνε θάμνους και να μπαίνουν στις εισόδους των σπιτιών.

Τα άγρια κατσίκια στην Ουαλία θεωρείται ότι έχουν καταγωγή από το Κασμίρ στην Ινδία. Ωστόσο, ίδια ακριβώς κατσίκια είναι τα κρι-κρι στην Κρήτη, αλλά και σε ορισμένα άλλα μέρη του κόσμου, όπως η Αυστραλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νέα Ζηλανδία.

«Τα κατσίκια ζουν στον λόφο και κοιτάζουν από ψηλά την πόλη. Μένουν εκεί και σπάνια κατεβαίνουν στην πόλη» είπε ένας κάτοικος που δεν έχει συνηθίσει στην εικόνα…

Ένας άλλος κάτοικος, υποστήριξε ότι για την πόλη είναι ατραξιόν. «Μερικές φορές φτάνουν μέχρι τους πρόποδες του βουνού, τον Μάρτιο, αλλά αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκαν ότι δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα ή πεζοί στους δρόμους λόγω της καραντίνας και μπήκαν στην πόλη» πρόσθεσε και κατέληξε: «Πάντως, έφαγαν τους θάμνους. Αυτό είναι καλό. Γιατί αποφύγαμε να τους κουρέψουμε εμείς…»

Ροή Ειδήσεων